Hodnocení obchodu

5,0 1358 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1333x
4
12x
3
4x
2
4x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.2.2021
A Avatar autora Andrea | 15.2.2021
Zasilka 2 baleni byla bohuzel dorucena s jednou prasklou krabickou. Videla jsem v komentarich, ze to neni poprve, mozna by to chtelo vice obalit. Jinak jsem moc spokojena, karty jsou nadherne ????
JC Avatar autora Jolana Cieslarová | 15.2.2021
M Avatar autora Martina | 15.2.2021
Avatar autora Hedvika Šimková | 14.2.2021
MN Avatar autora Martin Novák | 14.2.2021
H Avatar autora Hanka | 14.2.2021
Karty jsou krásné, karikatury herců propracované a výstižné. Přišlo krásně zabalené.
Avatar autora | 13.2.2021
Zásilka byla sice doručená, ale krabička s kartami byla prasklá. Karty jsou naštěstí v pořádku. Možná za to nemůže firma Viktorio, ale dodavatel DPD.
JS Avatar autora Jana Svobodová | 13.2.2021
Jsem spokojená.
PK Avatar autora Pavlína Kučerová | 13.2.2021
Jediný problém, který mám, že nepoznám všechny slovenské známé osobnosti. Problém je v tom, že již poměrně dlouhou dobu tyto dva státy nejsou úplně propojeny. Bylo by dobré do balené vložit i jmenný seznam osob. Jinak karty super.
Avatar autora | 13.2.2021
Avatar autora | 13.2.2021
Karty jsou moc pěkné doporučuji
Avatar autora Jarmila Řezníčková | 13.2.2021
Chybí mi jména herců, některé jsem nepoznala, jinak super a rychlé vyřízení objednávky.
IF Avatar autora Iva Fléglová | 13.2.2021
rychlé jednání a dodání ...
PH Avatar autora Petr Horkel | 13.2.2021
Vše v pořádku, doporučuji.
Avatar autora | 13.2.2021
MM Avatar autora Miroslav Machala | 13.2.2021
Avatar autora | 10.2.2021
Spokojenost!
LK Avatar autora Lenka Karmášková | 6.2.2021
Ano i ne , mrzí mě že na kartách nejsou jména herců,to si myslím že by i za tu cenu mělo být,a že s tím každý kupující počítá, takže si myslím že to zklame více kupujících
TC Avatar autora Tibor CZ (Administrátor) 9.2.2021
Dobrý deň pani Karmášková, mená hercov sme nepísali zámerne, aby sa o tom ľudia rozprávali, aby rozmýšľali kde konkrétnych hercov videli, v akých filmoch, na koho sa podobajú a následne sa aj s pomocou priateľov pri hre dopracovali k spoznaniu osoby na karte. Hra tak získava nový rozmer :) V prípade, že si s niektorými nebudete vedieť dať rady, určite nám napíšte email a zašleme Vám mená. Pekný deň prajeme.

Stránka 68 z 68 , položek celkem: 1359